Betonlook tafel op maat

Een stoere betonlook tafel is dé trend van nu. Onze betonlook tafels zijn behandeld met ons eigen Trendy Design-Beton. U kunt zelf uw tafel samenstellen. U bepaalt de vorm, de maat, de kleur en welke tafelpoten u eronder wilt.

Elke tafel is handwerk en wordt op ons bedrijf vervaardigd door ons team van vakmensen. De tafelbladen worden gemaakt van 4cm dik MDF en worden bewerkt met Trendy Design-Beton. U kunt ook kiezen voor een blad dat optisch 6 of 8 cm dik is (het hele blad is dan 4 cm dik, alleen de rand wordt dan 2 of 4 cm dikker). De tafelpoten kunnen door u zelf gekozen worden uit ons assortiment. Het eindproduct is een prachtige stoere industriële tafel. Een tafelblad bewerkt met Trendy Design-Beton is duurzaam, slijtvast, waterdicht, hittebestendig en heeft een strak en glad uiterlijk. Tevens voelt het blad niet koud aan, het neemt snel de omgevingstemperatuur aan.

De levertijd ligt ongeveer tussen de 2-4 weken. Als u vragen heeft of u wilt bijvoorbeeld een andere kleur, een ander formaat, andere poten, geen poten etc. neem dan contact met ons op!

 

Wilt u een tafel bestellen bij ons klik dan hier.

 

Uw oude tafel nieuw leven inblazen?

Dat kan! Heeft u een tafel die eigenlijk nog goed is maar u wilt hem een andere uitstraling geven?
Dan kunnen wij uw tafelblad bewerken met Trendy Design-Beton. Recyclen is natuurlijk ook nog eens erg milieubewust! Als u hierin geïnteresseerd bent kunt u contact met ons opnemen. Dan kunnen we bespreken wat uw wensen zijn en wat wij voor u kunnen betekenen.

 

Zelf uw (oude) tafelblad of ander meubelstuk bewerken met Trendy Design-Beton?

Ook dat kan! In de nabije toekomst kunt u via onze Webshop de benodigde producten bestellen. Hoe Trendy Design-Beton verwerkt moet worden kunt u stap voor stap lezen in onze Verwerkingshandleiding.