Inhoud cursus

Het materiaal → Trendy Design-Beton Komplett Set (TDB.0100)

 

Op de foto ziet u een Trendy Design-Beton Komplett Set. In deze set zitten alle componenten om 5m² Trendy Design-Beton te maken. De componenten zijn:


→ Primer Quartz
→ Basis Vulstof
→ Hars
→ Sealer
→ Matter PU (A+B)

 

Bij elke Komplett Set hoort ook nog een emmer kleurpigment. Deze wordt los toegevoegd bij een set, omdat dit afhankelijk is van de gekozen kleur.

 

 

Waar kan ik een cursus volgen?

Wij bieden in Nederland cursussen verwerking Trendy Design-Beton aan. Deze vinden plaats op ons bedrijf te Nijmegen. Per cursus kunnen er 12 personen deelnemen. Voor bedrijven die een cursus voor haar medewerkers wil is het ook mogelijk dat wij op locatie de cursus komen geven. Er dienen dan minimaal 6 deelnemers te zijn.

 

Inhoud van de cursus

De cursus duurt ongeveer 5 uur en is inclusief koffie/thee en lunch. Trendy Design-Beton wordt aan u voorgesteld. U krijgt een uitgebreide uitleg over Trendy Design-Beton. U leert hoe Trendy Design-Beton verwerkt moet worden, wat de eigenschappen zijn van de verschillende componenten, waarvoor u het kunt toepassen en hoe het onderhouden dient te worden. Daarnaast maakt iedere cursist zijn eigen monsterplaat ter grootte van 90x80cm. Deze monsterplaat met uw eigen manier van verwerken neemt u mee. Elke cursist ontvangt tevens een brochure, verwerkingshandleiding en onderhoudswijzer betreffende Trendy Design-Beton. Men kan de cursus ook boeken inclusief een 1m² Set Trendy Design-Beton. Deze Set kunt u dan meenemen om thuis nog te testen.

Als u graag een cursus wilt volgen klik dan hier.

Hieronder ziet u enkele foto’s van onze cursussen, zodat u een indruk krijgt van de werkwijze: