Wat is Trendy Design-Beton?

Trendy Design-Beton is een decoratieve stuc met als eindresultaat een stoere betonlook. Het is modern, strak, duurzaam, slijtvast, waterdicht en zonder voegen. Dus uitermate hygiënisch! Het is verkrijgbaar in 16 Standaard-kleuren. Daarnaast zijn er nog 56 Extra-kleuren. Zit daar toch de gewenste kleur niet bij dan kunnen wij (vrijwel) elke andere kleur voor u maken.


Omdat het aanbrengen van Trendy Design-Beton handwerk is, het wordt namelijk gesmeerd in twee lagen, is elk oppervlak uniek. Door deze techniek ontstaan er mooie tekeningen in het oppervlak. Afhankelijk van de manier van smeren kan dit een rustige of een drukke(re) uitstraling geven. Maar elk oppervlak is zoals het is, uniek dus. In een Trendy Design-Beton oppervlak zitten meerdere optische kenmerken die allen bij dit product horen. Het oppervlak leeft als het ware. Het eindresultaat is maximaal 3mm dik.


Trendy Design-Beton kan worden aangebracht op vrijwel elke ondergrond, mits deze vlak en gelijk zuigend is. Bijvoorbeeld in een badkamer kan het over tegels worden aangebracht. Dat wil zeggen geen breekwerk en dus geen stof én geen puin! De tegels moeten wel vooraf behandeld worden zodat ze vlak en gelijk zuigend zijn. Hetzelfde geldt voor een plavuizen vloer. De mogelijkheden zijn eindeloos. Het kan worden verwerkt in elke denkbare ruimte. De oppervlakten waarop het materiaal kan worden aangebracht zijn o.a. vloeren, wanden, trappen, werkbladen (bijvoorbeeld aanrechtbladen), meubels (bijvoorbeeld tafelbladen). Maar ook in direct natte ruimten zoals de douchecel en het bad. In onze portfolio vindt u foto’s van projecten met Trendy Design-Beton.


Trendy Design-Beton voelt ook nog eens zeer prettig aan, het is een glad oppervlak dat snel de omgevingstemperatuur aanneemt. Het is ook mogelijk om Trendy Design-Beton op vloeren met vloerverwarming (elke variant) aan te brengen.