Wat is Trendy Design-beton

Taal/Sprache

“Welkom bij Floor Supply Nederland voor coatings & flooring.”

FOR A WORLD OF FLOORING CHALLENGE.

Trendy Design Beton is een cementgebonden stucsoort die vele toepassingen kent en hecht op vrijwel iedere ondergrond. Het is uitermate geschikt voor badkamers, keukens, vloeren en openhaarden. Het is zelfs mogelijk om het in de douche te verwerken.
De volgende eigenschappen maken van Trendy Design een uniek product:

  • Watervast
  • Slijtvast
  • Naadloos
  • Hygiënisch

 

Watervast:
Door de unieke samenstelling en afwerking is het zeer sterk en bovendien watervast. Dankzij deze combinatie zijn er vele mogelijkheden en wordt Trendy Design-beton steeds vaker toegepast in badkamers en keukens.

Slijtvast:
Trendy Design-beton is een sterke, slijtvaste stuc die vanwege de cementbasis duurzamer is dan stucwerk op kalkbasis. Om er voor te zorgen dat het krasbestendig en water- en vuilwerend is wordt er een coating aangebracht. Dankzij de coating is Trendy Design-beton zelfs geschikt in de keuken als aanrechtblad. Deze coating zorgt er voor dat het stucwerk tot wel 16 uur lang beschermd is tegen o.a. aceton, thee, koffie en wijn.


Naadloos:

Trendy Design-beton is watervast, slijtvast en heeft in tegenstelling tot tegels geen voegen. In de douche is dit een enorm pluspunt. Er zijn namelijk geen voegen die vochtig blijven en gevoelig zijn voor schimmels. De muren zijn makkelijk schoon te houden waardoor schimmel geen kans krijgt.

Hygiënisch:
Bacteriën en schimmels kunnen moeilijk hechten op het oppervlakte van Trendy Design-beton. Het is namelijk een alkalische vloer- en wandafwerking.
Dat houdt in dat het van zichzelf al schimmelwerend is en bacteriën zullen zich hier niet thuis voelen. Buiten dit wordt er nog een extra coating aangebracht. Dit maakt Trendy Design-beton een uiterst hygiënische afwerking voor uw badkamer. Een bijkomend voordeel is dat u geen last meer heeft van schadelijke restproducten van de gebruikelijke schoonmaakproducten.


Laagopbouw Trendy Design-beton:

laagopbouw1

Trendy Design-Beton

NederlandsNederlands

Download hier onze folder.

trendydesign

Google+