PU-gietvloeren

Taal/Sprache

“Welkom bij Floor Supply Nederland voor coatings & flooring.”

FOR A WORLD OF FLOORING CHALLENGE.

Een PU-gietvloer is een vloer die strak en naadloos wordt aangebracht. De PU-gietvloer wordt ook wel beschouwd als de decoratieve versie van een gietvloer die in industriele ruimtes wordt toegepast (de epoxy-gietvloer). De PU gietvloer wordt al meer dan twintig jaar ontwikkeld, waarbij de trend voor deze originele vloerafwerking voor het interieur een blijvend karakter heeft gekregen. Steeds meer mensen ontdekken net als u de voordelen van een PU gietvloer.
De PU-gietvloer kent naast de naadloze afwerking en originaliteit nog meer eigenschappen. De gietvloer is bijvoorbeeld sterk en duurzaam. Als u kiest voor een PU-gietvloer, dan kunt u jarenlang van een vloer genieten die er als nieuw blijft uitzien.
De gietvloer is slijtvast, zodat dagelijkse belasting geen invloed heeft op het uiterlijk van de vloerafwerking. U ervaart bovendien een aangenaam loopcomfort door de elastische eigenschappen.
Met betrekking tot de sfeer kan gesteld worden dat een PU gietvloer gekenmerkt wordt door een warme uitstraling. U haalt met een PU-gietvloer een duurzame vloer in huis, die uiteraard afgestemd kan worden op uw voorkeur voor een kleur en het interieur.

trendydesign

Google+