Onderhoud

Taal/Sprache

“Welkom bij Floor Supply Nederland voor coatings & flooring.”

FOR A WORLD OF FLOORING CHALLENGE.

DROGE REINIGING:
U kunt de gietvloer gemakkelijk droog reinigen met behulp van een vlakmop met een microvezel doek. Door de statische werking van het microvezel doek neemt u vuil en stof gemakkelijk op. De microvezel mop is verkrijgbaar in diverse maten. U kunt afhankelijk van de grootte van de ruimte kiezen voor een 40cm, 60cm of een 90cm breed frame. Stofzuigen is hierdoor in de regel niet noodzakelijk.
Voor zeer grote ruimtes is een schaarzwabber of schrob zuigmachine aan te bevelen.

VOCHTIGE REINIGING:
Door haar poriën dichtheid is de gietvloer/coatingvloer goed bestand tegen vloeistoffen als thee, vruchtensappen, wijn etc. Geef het echter niet de kans in te werken en streef ernaar deze vloeistoffen direct van de gietvloer/coatingvloer te halen. U kunt uw gietvloer/coatingvloer eenvoudig schoon maken met een vochtige, geen natte, vlakmop met microvezel doek.
Voor ruimtes vanaf 400m2 adviseren wij een schrob zuigmachine. Het is belangrijk ervoor te zorgen dat u telkens een schone vlakmop gebruikt.
Gebruik van een schoonmaak- of reinigingsmiddel is niet direct noodzakelijk. Met schoon en koud water zijn gietvloeren in de regel zeer goed reinigbaar.

SCHOENSTREPEN OF OUDERE VLEKKEN:
Streepvorming door schoenen zijn gemakkelijk te verwijderen met een vochtige micro vezeldoek. Blijven ze echter langer op de gietvloer/coatingvloer zitten, dan hebben ze de neiging in te drogen. Daardoor zijn ze moeilijker te verwijderen. Plaats daarvoor wat verdund reinigingsmiddel op de vlek, laat het even inwerken en veeg het daarna met een vochtige doek weg.
LET OP!!Wees voorzichtig met nieuwe meubels met rubberen zwarte wielen en/of dopjes. Deze veroorzaken gele/bruine vlekken. Laat bij badkamers geen zwart rubberen wissers of houten badmatten op de grond liggen.
Gebruik van deze materialen is voor eigen risico!
Kartonnen verhuisdozen en of zakken kunnen in de eerste maand afdrukken achterlaten als ze vochtig zijn. Dit geld ook voor plastic boodschappentassen zoals de Albert Heijn tassen. Nooit een vlek proberen te verwijderen met een schuursponsje/middel! Gebruik geen schoonmaakmiddelen die kleuren en/of chemicaliën bevatten.

TIP: Een zeepvrij product bv. de Floorsupply-cleaner.

 

Trendy Design-Beton

NederlandsNederlands

Download hier onze folder.

trendydesign

Google+